četrtek, 11. junij 2009

Pravijo, da je svetovna. Rekorderka, kakopak.

Pravijo, da je svetovna rekorderka. No, jaz jim nisem ravno verjela, dokler nisem videla nekaj tisoč kepic, ki so jih razdelili ... penasta jagoda, čokolada in vanilija (hja, ne nujno vedno v tem zaporedju :)) so se vpisale v knjigo rekordov. In ne samo, da je okusna tale naša Planica, zdaj ima še nov naziv! Res je postala svetovna rekorderka! Pa ne samo v dolžini pripravljenega sladoleda, upam si trditi, da tudi v kepicah, ki so jih naenkrat in v tako hitrem času razdelili mimoidočim čakajočim sladkosnedom. Hja, tudi jaz sem bila med njimi, ja. Če pa je bila videti tako okusnooooo ;))



mankica

torek, 9. junij 2009

Sweet World of Words.

I'm back in orange. Je bil nekoč moj mini moto. :) Zdaj sem back in blogging, i guess :) Hvala najprej za vse komentarje, ki ste mi jih zapisali v tem času, ko sem bila stran od virtualnega sveta besed, fotografij in dogodkov, ujetih tu in tam. Maj in junij sta pač nora meseca. Zdaj se počasi vse umirja. Imamo lepo pomlad. Izpiti so že skoraj končani, pa tudi diploma napreduje, vse več časa pa bo tudi za tiste male neumnosti, ki jih skozi besede in slike rada delim z vami.

Tokrat vas vabim v slastni svet. Naj bo to dobrodošlica (ali raje - poslastica ;)) za nazaj v blogerski svet ;) zato, ponovno pozdravljeni na mojem blogu! :)



mankica