sobota, 9. januar 2010

Snowman.


Snežko snežak me je včasih, ko sem bila še mala deklica, pozdravljal s tv ekrana. Časi se spreminjajo in ne vem več, če risanka sploh še obstaja. A kjub vsemu zimska radost ostaja. In veselje do snega. In kepanja. In sankanja. Da o delanju snežakov sploh ne govorimo! ;) Tale na slikici me je danes zjutraj počakal pred oknom. In kaj lepšega se ti lahko zgodi na sobotno jutro, kot da se ti skozi šipo smeji takšen krasen snežak! Ja, sneženo pravljico v Ljubljani preprosto naravnost obožujem.

When I was a little girl I really enjoyed watching Snowman tv series ... now those days are gone but joy in snowballing and making snowman remains. This beautiful smiling snowman (on photo) with pot on his head waited in front of my window this morning and smiling at me ... So, how could this Saturday be even nicer than this? It's all you could wish for ...
I simply loooove winter Wonderland in my hometown, that's for sure! ;)

mankica*

petek, 8. januar 2010

Someone else tonight.

Potem ko so fotke iz Barcelone tako dolgo počivale pospravljene v eni od foto map, sem jih vmes že izgubila iz diska, so zdaj končno tukaj! Tokrat Barcelona v slikah nekoliko drugačne vrste.





























Okej, kako vam je všeč? Ni prav slabo, ane? :) No, vsako foto nesrečo lahko obrnemo sebi v prid ane ;) zadeva je namreč sledeča - med potovanjem po Burmi sem posodila svoj računalnik in medtem ko me en mesec ni bilo, so mi izbrisali vse slike zadnjih nekaj mesecev, ki sem jih imela spravljene na svojem Jabuku (in nobenega back-upa ja, i know!!). Po pregledu nekaj tisoč fotk le dobila večino nazaj ... no, tole je ostalo od fotk iz Barcelone. :)

mankica

torek, 5. januar 2010

Končno.


Ljubljana je v snegu tako neskončno romantična in čarobna! Ko so ceste bele. In ko je z bližnjega dvorišča mogoče slišati otroški smeh. In videti snežaka. In čutiti snežinko, ki se ti stopi na nosu. In hoditi po nespluženem snegu. In gledati v belo nebo. In se veseliti.


mankica