sobota, 31. maj 2008

Povabljeni v magičen svet!

V svetu rožic, Malih Gozdnih Vil, ki ti izpolnijo skrito željo, pa tudi v svetu frfotajočih in razigranih Dišečih dobrih Vil ... in v svetu unikatnega nakita za danes, jutri, pojutrišnjem, za na lepše ali pa kar tako ...
Pa tudi v svetu raznobarvnih metuljev, mavričnega zelenega travnika in magičnega sveta. Tam, kjer so skrite sanje.


Magičnost, mavričnost, radost. Travnik in svet mnogoterih barv in vonjev. Ki polepšajo dan.
unikatni izdelki - made by ©Mankica


Pridi na ArtMarket! Mladi umetniki se predstavljamo. Moje stojnice z unikatnimi Vilami, Kokoškami, pa raznobarvnimi uhani in prstani ni težko zgrešiti ;) Pridi pogledat! Ne bo ti žal. (Vsako soboto med 9. in 16. uro na Čevljarskem mostu v Ljubljani!) Jaz bom tam!


Se vidimo? ;)

mankica

četrtek, 29. maj 2008

Ta krasen maj.

Pa smo tukaj. Nekje na poti v poletje (no, roko na srce, poletje je že tukaj, pa čeprav v omarah še visijo plašči in na sprehod čakajo kakšni škornji...) pa nič zato, ker so jih že zamenjale balerinke, japanke, salonarji, pa krilca in vsa poletna oblačila... vremenarji že obljubljajo dež. Upam, da se napoved nikakor ne uresniči, ker je sonce preprosto super! ;)
Pa čeprav imamo na faksu dela veliko preveč, in čeprav bi bilo magično sedet na dekici in se valjati v travi z marjeticami, in čeprav bi se prilegla kakšen čvek ob limonadi z najboljšimi prijateljicami, in čeprav ....
Pa niti ni tako zelo slabo. Ker svetijo travniki, ker po zraku leti sreča in ker so koncerti na prostem. In ker srečam v moji ljubi Ljubljani ljudi, ki jih nisem videla že celo večnost..
Oh, La Vita e Bella. Roberto Benigni je imel prav.

California - may 2008

mankica

torek, 27. maj 2008

Good morning sunshine!


Danes lahko objamete, poljubite, na glas žvižgate svojo najljubšo melodijo, pomežiknete, podarite nasmešek ali se preprosto požvižgate na vse stvari.
Pustite odtis rok, odtis nog. Naj bo en par nog in rok ali dva, dan bo krasen in norčav... Tako krasen kot je danes to sončno jutro, ki pozdravlja vse zaspance. Dobro jutro zlato sonce, ki se blešči izza rdeče obarvanih streh in dobro jutro ponočnjaki, svet na vas čaka tudi danes!

Berlin 2007

Dobro jutro Slovenija!


mankica