sobota, 27. september 2008

Danes: Sklepno dejanje Art marketa 2008!


Pred nami je zadnje dejanje letošnjega Art marketa 2008! Zato te še zadnjič letos vabim na ljubljanski Montmartre ;)
na Šuštarskem mostu, kjer bodo letele razigrane Dišeče dobre Vile in Male Gozdne Vile ter čarobni zvezdni prah posipavale na vse sanjače! :)
Naj ti zašepetam, da bo danes res velika izbira razigranh Dobrih Vil. Ker bova letos zadnjič gostili magičen vilinski dan, sva jih z mami pripravile cel kup.
Da boš lahko izbral/a svojo razigrano in tvojo najljubšo Dobro Vilo, ki ti bo izpolnila skrito željo!

©Dobre Vile. Mavrične in magične.
Zagotovo je med njimi tudi Tvoja najljubša.
made by
Mankica


In prav te Vile bodo s sabo prinesle tudi magičen svet raznobarvnih metuljev, unikatnega nakita in mavričnega zelenega travnika ter unikatnega sveta, kjer so doma tudi sanje ...

Pridi pogledat! Ne bo ti žal. Danes zadnjič med 9. in 16. uro na Čevljarskem mostu v Ljubljani!
Moje stojnice z unikatnimi Vilami, Kokoškami, pa raznobarvnimi uhani in prstani res ni težko zgrešiti (išči zeleno travo, mah, rožice, metuljčke, Vile ...) ;)


Se vidimo danes na ArtMarketu! Kjer se mladi umetniki predstavljamo s svojimi unikatno izdelanimi izdelki vseh barv in oblik.Takšnimi iz sanj. Ki ti polepšajo dan. Naj bo mavričen in razigran!


Vabljeniiiiiii!!!! :)

mankica

sreda, 24. september 2008

Days with my bicycle.

Poletja se počasi poslavlja in hiti v tople kraje na drugi konec sveta. V naši deželi je že jesen. In večeri v Ljubljani postajajo vse bolj megleni, tu in tam pa po uličicah zapiha tudi že pravi zimski vetrič. In če je poletje imelo svoj čar, ko si se brezskrbno sprehajal ob Ljubljanici, občudoval zvezdne utrinke (hja, teh je bilo letos bore malo), obul najljubše natikače, se sredi mesta osvežil z mrzlo limonado ali slastnim sladoledom, pa bo tudi zima zagotovo prinesla veliko lepega. Decembra se bo super sprehajati ob štantih z neuporabno in kičasto "robo". A to da decembru prav poseben novoletni pridih. Pa tudi prijatelji in vroči kuhan vinček pri Zlati ribici, pa novoletna radost in božične pesmi. Kepanje in delanje angelčkov v snegu, in snežinke, ki se ti raztopijo na nosu ... Ja, zares vsak letni čas je poseben. In če jesen s svojimi zlatimi listki že trka na vrata, z veseljem s svojim pikčastim kolesom odbrzim še na tisti konec Ljubljane, kjer me čakajo opravki. Ker kmalu bo Piko (morda se bo komu zdelo popolnoma noro, a tako sem poimenovala moje kolo, ja :)) le še sameval v kolesarnici ... A samo čez zimo. Ker potem bo tu spet pomlad in poletje ....


mankica