sobota, 09. februar 2008

Born in Africa.Africa(n) smiles.


mankica


Red dusty road.


the Bahai priestthe croc farm
we reached the Equator as well...


boda-boda drive in styleamazing culture it is
Se slišimo! Kmalu!

mankica


Welcome to Africa!

Agandi! ... Ali raje: KONČNO INTERNET!!! :)) okej, po enem tednu mi je končno uspelo priti do interneta... tukaj ves čas meče elektriko ven. pa vode ni. pa interneta ni.... v glavnem... super mega. No, mogoče bi lahko bila prav zaradi teha bolj 'hvaležna' za vse dobrine, ki so doma na voljo..? no, kakorkoli že. Po moje, da bo bolj smiselno, če kar prilepim kakšno fotkico, kot pa da pisarim in na dolgo in široko razlagam, kaj se dogaja :)


Iva and me under mango tree in front of our hostel
when we came to Uganda last week.Zebras on the road... i mean in Africa ;) yep, black and white...Se slišimo! Kmalu. (no, tukaj je čas tako ali tako relativen...).

Do takrat pa, dober dan Slovenija, dober večer Afrika!


the muzungu mankica


nedelja, 03. februar 2008

Rolex for breakfast, fish for dinner...

Olyotya! (kako si v ugandščini :))

Na hitro se javljam, ker...ker smo šele pred kakšne pol ure prišli v hostel...smo bili celi dan okoli. po glavnem mestu, ap za zajtrk jedli rolex...no, ne ure, tiste, taprestižne, ampak jajca, zavita v čapati z zeljem, mangom in paradižnikom. plus masala chai. njamiii!!! noro dobro! mesto pa tako ali tako noro noro noro v glavnem. več napišem kmalu...in pošljem kakšno fotko ;) ker me že podijo z interneta, ker zapirajo recepcijo, zato se kmalu javim.

Aja še to. Omembe vredno! Jedla sem ribo za večerjo. Ja, kdo bi si mislil :) no, za tiste, ki ne veste... nisem prevelika ljubiteljica (no, sploh jih ne maram v bistvu) rib, ampak tale je bila izvrstna pa še take velike kosti je imela, da jih ni bilo problema ven pobrati (ja, ja, mislim, da je bil to vedno največji problem, zakaj nočem jesti ribic...)

Jutri na poti do jezera, kejr bomo preočili v šotorih na jezeru in baje da nas čakajo dogodivščine ... -med drugim: baje da ponoči ne smeš preveč okoli hodit, ker te lahko pred šotorom pozdravi kakšen nilski konj... no ja :) bomo vidli, kaj bo. hehe.

Z mano je vse okej. tukaj je super duper mega špon ;)

Se slišimo kmalu!


Do takrat pa, lahko noč Kabala, dober večer Slovenija!

mankica