četrtek, 18. november 2010

Najlepše letošnje novoletno darilce.

Kot verjetno že nekaj časa veste, sem jaz tista ustvarjalka, ki ustvarja Dišeče dobre Vile in Gozde Vile, ki osrečujejo in prikličejo nasmeh na obraz vseh tistih, ki jih prejmejo v dar.

Ker je čas obdarovanja in lepih želja in če bi za letošnje božične in novoletne praznike svoje najljubše radi obdarili z malimi vilinskimi srečicami, kliknite na tale vilinski link ali mi pišite na disece.dobre.vile@gmail.com. Saj veste, Vilinke nosijo srečo in december je čas z lepe želje in dobre misli! ;)

A ker so to ročno izdelani izdelki, ki jih ljudje radi podarijo, me čim prej kontaktirajte, saj se sicer zna zgoditi, da jih ne bom uspela narediti dovolj hitro, ali pa jih bo kdo naročil že pred vami! ;)


Gozdne Vile so nekoliko večje Vilinke, ki imajo rokice in nogice narejene iz cimeta, laske iz maha ali volne, njihovi nagajivi obrazki pa povzročijo velik nasmeh na obrazu tistega, ki vilo prejme v dar. Vsem je skupno, da nosijo srečo in osrečujejo.

Na voljo so raznobarvne Dišeče dobre Vile - vsaka je povsem unikatna in nosi svoje ime (Vila Julija se smeji na tej zgornji fotografiji) ter je ovita v prijeten vonj, ki razveseljuje.


It's time for Christmas and New Year's gifts! Everything you see on photos above is hand made and unique. These Good Fairies are the art work made by me and my mother. If you want to make happy your favorite person, a relative or friend, this gift is for sure the best choice you can make. For more information please don't hesitate to contact me on my e-mail address disece.dobre.vile@gmail.com

mankica