sobota, 12. julij 2008

Discover Venice.


Benetke. To krasno mesto na vodi. Kjer so doma imenitni trenutki življenja. Tam, kjer se izgubiš med uličicami... Tam, kjer se igrajo otroci in tam, kjer se skriva ljubezen. In ker Benetke niso le Markov trg, Most vzdihljajev, most Rialto, Veliki kanal in gondole .... temveč tudi vse drugo. Življenje na ulici. Majhni detajli vsakodnevnega vrveža tega italijanskega mesteca. In predvsem ljudje ...















this photo made by Miha Žlindra


Ja, dan je bil krasen. Izlet čudovit. In čeprav se je opoldne drenjalo turistov vsepovsod na stotine, to prav nič ni zmotilo duše tega mesta na vodi. In raziskovalne igrivosti dveh Slovencev, ki sta skakala okoli in se tu in tam izgubila tja nekam, kjer ulica vodi do pisanih oken s cvetličnimi lončki in kjer se kot v filmu med stenami suši perilo. Tam, kjer odmeva zvok harmonike. In tam, kjer te že navsezgodaj zjutraj pozdravijo Bon Giorno Signorina!

mankica

Tvoja Najljubša Vila.


Pa je teden spet naokoli! In menda bo krasno vreme. In ker bo danes še ena lepa sobota, imam zate štiri razloge, zakaj obiskati center Ljubljane:

... zato, ker lahko na tržnici kupiš sveže sadje,
... zato, ker srečaš znanca ali znanko in greš z njim, njo ali pa kar z obema na osvežujočo limonado, dišečo kavico ali sladoled,
... zato, ker se lahko prosto sprehajaš kjerkoli želiš - mesto je ob koncih tedna zaprto za avtomobile!
... in zato, ker .... bodo na Šuštarskem mostu spet letele razigrane Dišeče dobre Vile in Male Gozdne Vile ter čarobni zvezdni prah posipavale na vse sanjače.


Pa še to - prav te Vile bodo s sabo prinesle magičen svet raznobarvnih metuljev, unikatnega nakita in mavričnega zelenega travnika ter unikatnega sveta, kjer so doma tudi sanje.

Imaš skrito željo? Zašepetaj jo tvoji najljubši Vili in jo pocukaj za nogico. ... čarobni vilinski prah pa bo opravil vse ostalo ... ;)

©Dobre Vile. Mavrične in magične.
Zagotovo je med njimi tudi Tvoja najljubša.
made by
Mankica


Se vidimo danes na ArtMarketu! Kjer se mladi umetniki predstavljamo s svojimi unikatno izdelanimi izdelki vseh barv in oblik.Takšnimi iz sanj. Ki ti polepšajo dan. Naj bo mavričen in razigran!

Pridi pogledat! Ne bo ti žal. (Vsako soboto med 9. in 16. uro na Čevljarskem mostu v Ljubljani!) Moje stojnice z unikatnimi Vilami, Kokoškami, pa raznobarvnimi uhani in prstani res ni težko zgrešiti (išči zeleno travo, mah, rožice, metuljčke, Vile ...) ;) Jaz bom zagotovo tam!


Se vidimo? ;)

mankica


sreda, 9. julij 2008