torek, 16. junij 2009

Magnifique.

Sam sebi pravi, da je čefur, nepopravljivi blefer, gospodar noči in samooklicani človek za vse čase, pravijo, da je peder, sexy boy, pa tudi iztirjen voajer, manijak, čefur, predvsem pa po očetu južnjak, med nogami pa menda pravi korenjak. Saj ga poznate – to je Magnifico. Taisti džek, ki vedno razproda koncerte in vedno, ko stopi na oder, pripravi pravi spektakel. Pred leti sem nastopila v videospotu za pesem, ki je kasneje postala velika uspešnica pri nas in izven naših meja. In še vedno ne morem verjeti, da sem bila tudi jaz del tega velikega spektakla. Hir aj kam hir aj go pa itak še vedno 'trga gate' kjerkoli se vrti. :)
Tokrat sem v razprodanih Križankah skakala pred odrom in med publiko. In z množico nvseh generacij prepevala o tisoč rožicah tam na poti med Ljubljano in Portorožom, se potepala po The Land of Champions, razmišljala o tem, da je Revolution my solution in sprejemala Samo ljubezen, ki so jo razdajale Sestre, ki so se po sedmih letih vrnile na sceno.

Jep, Magnifico je ponovno potrdil, da je velik.


In čeprav tokrat le s 50-ko, so mi tovrtsni koncerti zares v veselje. Pa čeprav fotkam samo zase in vse tiste, ki zavijete sem z namenom ali po naključju. ;)

mankica

nedelja, 14. junij 2009

Afna mala.

Danes. Danes je tako krasna nedelja. In v mojem avtomobilu števec kaže dobrih 32 stopinj. In ker zadnje dni pač svoje mislih držim tesno na vrvici in jim ne pustim prosto pot, je bil nedeljski oddih nekaj nadvse sproščujočega. No, vse lepo in prav, če oddih ne bi bil v enem ljubljanskih šoping centrov. :)) No ja, priznam, da je bilo nadvse fino. Pa čeprav sicer teh megalomanskih trgovin, ki skrivajo še na desetine manjšh in še manjših in še manjših in najmanjših trgovinic, ne obiskujem prav pogosto, je bil današnji dan resnično super. Na faksu so nas naučili, da so te trgovine-trgovinice-trgovinskice :)) prirejene posebej tako, da se ljudje tja pridejo sproščati. in preživijo tudi cele popoldneve tam. In 'lutajo' naokoli.

In danes sem se tudi jaz prepustila potrošniškemu duhu, ali raje - pustila sem glavo na pašo in se sprehodila naokoli. In se obuvala in preobuvala. In se afnala malo. S takšno in drugačno torbico, pa čevlji z vrtoglavimi petkami in oblekami z bleščicami in ... končni izkupiček? Prezračena glava (da se bo lahko naprej učila :)) pa še kakšna malenkost, ja ;)

mankica