petek, 1. januar 2010

Prelepa si Ljubljana!

Takole je videti Ljubljana dan po prestopu v novo leto. In ker sem že lani objavila fotke naše okrašene prestolnice, naj bo letos LJubljana v slikah nekoliko drugačna. In ker ni prav nič drugače okrašena kot lani (le tu in tam je še kakšen okrasek več, vse več pa je stojnic s hrano in pijačo, zraven pa vse več ljudi), vam jo prestavljam tako, kot jo vidim letos jaz - v 'bokeh' stilu, na katerega me je pred časom spomnil eden od fotografskih prijateljev. In ja, Ljubljana je še vedno prekrasna!

My home town day after New Year's Eve. The capital of Slovenia is beautiful as always. But because I've posted some photos of the streets of it last year already, I'm presenting you it this year in bokeh style. And yes, I'm sure Ljubljana is still one of the most beautiful cities in the World!

Ljubljanski grad. Ljubljana's Castle.


mankica

sreda, 30. december 2009

Čarobno dvatisočdeseto!

Jaz sem našla svojo štiriperesno deteljico! In ta je verjetno najboljša popotnica za vstop v novo leto. In zdi se mi najprimernejša za zadnjo objavo v tem letu, ki je bilo mnogokrat temačno in sivo, a še večkrat prelepo, imenitno in skoraj sanjsko. Naj bo tudi 2010. nadvse krasno in srečno! Vsem mojim zvestim bralcem pa želim čudovito in magično dvatisočdeseto! ;)

This happy picture is probably the best chosen photo for the last blog entry for this year. To all (faithful) readers and followers of my blog I wish magical and beautiful 2010. Let it be wonderful and happy new year!!

*foto by: mami

Vse lepo. All the best.


mankica**