četrtek, 11. oktober 2007

life in Chiang Mai..

Ha! In evo, koncno mi bo uspelo poslati slike, pa se to le nekaj le-teh, saj je interent noro pocasen :) no, a kakor koli ze.... koncno so tukaj. pa tudi blogger koncno dela v anglescini!!! kdo bi si mislil :)
Fotke so tukaj, vec pa v mejlu... ;)Long neck village. what a beautiful cultures deep in the northern Thailand...


Elephants are still big business in Thailand. They torture them till they die... Dark past. Bright future.She.s the mother of a rehabilitation centre for tortured elephants.
Because of the cruel human (Thai culture) nature many of elephants are still being tortured!Please check out web site and help on
http://www.elephantnaturepark.org/ . Try to protect these wonderful animals which suffered enough!Se slisimo kmalu! Do tedaj pa. Lahko noc sever krasne Tajske, lep vecer Slovenija! :)

Mankica

torek, 09. oktober 2007

Bangkok dream ...

okej. upam, da mi bo koncno uspelo uplodat vsaj kaksno fotko, glede na to, da je tale blogger stran v tajscini pa racunalnik je tako zelo noro pocasen, da ze pol ure cakam, da se zloada ena fotka :)

no anyway... zdaj sva ze v Chiang Maiu, jutri greva na izlet po tradicionalnih vaseh pa v neko jamo...in bomo vidli, kaj vse nam bodo se pripravili :) pri teh tajcih res nikoli ne ves. le to,. da te bodo na vsak nacin okoli prinesli za bilo kaj. tu je pac vse biznis. seoglasim. kmalu. do takrat pa, lahko noc Chiang Mai, cudovito popoldne Ljubljana!
evo, koncno fotke!! juhu!


streets in bangkok ...


mala, ki se je igrala na letaliscu. in mi pozirala, da je joj :)

Mankica

p.s. cas na netu mi bo ravnokar potekel in mi je uspelo zloadat samo dve fotki . groza. upam, da bo naslednjic boljse :) bom probala it v kaksen drug internet cafe.