sobota, 25. oktober 2008

Daa Daa Indonesia!

Brothers. Yogyakata. October 2008.

Ali nasvidenje prekrasna Azija! O ja, bilo je krasno. Bilo je sanjsko. Bilo je ... bila je moja Azija. Tisti konec sveta, kamor rada pobegnem vsaj enkrat na leto. To je taista krasna Azija, ki ima toliko krasnih ljudi. To je tam, kjer lahko iščes svoje sanje, si naslikaš prizore in jih doziviš v vsej svoji veličini. Pa vonjaš začinbe na lokalni tržnici, opazuješ male rižeke, ki s svojimi poševnimi okicami skačejo naokoli in s svojimi škrbastimi nasmeški razširjajo pozitivno eneregijo. Lahko se preprosto potopiš med zvoke zvončkov v bližnjem templju ali pa si povabljen na obisk h kraljici ... :) nešteto zanimivih dogodivščin in se več krasnih stvari ... toliko krasnega.
Zaenkrat samo ena in hkrati ena izmed prvih slikic, posnetih an potovanju, vzeta iz prve mape fotk. :) Tokrat pa res obljubim, da prilepim kaj še kmalu, ker zdaj vam imam za pokazati zares veliko.


Se slišimo! Kmalu.

Do tedaj pa kličem samo še, nasvidenje Indonezija! Slovenija, dobrodošla!

mankica

ponedeljek, 20. oktober 2008

Singapore it is.

Samo na hitro. Ker cas tako bezi ... Vse je okej z mano (ce je koga ze kaj skrbelo ;))
Na Baliju so me povabili na pravo tradicionalno balijsko poroko, na Lovina beach ob soncnem vzhodu na morju gledala delfine, prezivela full moon ceremony (ob polni luni imajo veliko ceremonijo, pride celo mesto v tempelj in tam molijo, plesejo, muzika odmeva vse naokoli, zvoncki cingljajo, otroci razigrano skacejo naokoli ... no jst sm nabasala glh tapravi dan), na rajskih otokih Gili Islands iskala izgubljenega malega Nema (ja, ribe in korale so take, kot da bi jih narisal), danes ponoci pa prispela v Singapur, kjer me je na postelji hostla pricakal simpaticen napis za dobrodoslico. Super je. Le kako drugace bi lahko bilo? :) hehe.


Se slisimo. Kmalu!

Do tedaj pa, dobro jutro, Slovenija, lep dan, Singapur!

mankica