sobota, 24. januar 2009

Left Or Right.

Pogosto nas situacije v tem ali onem dnevu, morda pa celo večkrat na dan, pripeljejo do odločitev. Tiste, najbolj banalne so tedaj, ko se je treba odločiti o navidez nadvse nepomembnih stvareh. In smo postavljeni pred težke odločitve ... ko je treba izbrati najboljšo možno pot. Pa vendar, zakaj bi se omejevali? Včasih se mi takole zazdi, da svet ni postavljen samo levo ali desno, včasih se tista najbolj prava pot najde zgoraj. Ali pa nemara spodaj. Zgodi se celo, da je vmesna včasih še najboljša ...

In čeprav se mi včasih zazdi, da je bila moja odločitev napačna, ker če bi na bližnjem semoforju zapeljala levo, bi dobila parking, tako pa je na desni že vse zaparkirano, ali pa če bi šla v desno vrsto na blagajni trgovine, bi se zagotovo prebila do blagajne hitreje kot na levi ... včasih povsem napačne. A vedno naše. Pa ni važno, naj bodo leve ali desne.


fotka, posneta nekje na morju poleti z Nokio N73

In katero pot vi največkrat uberete? :) ... na levo ali desno?

mankica

petek, 23. januar 2009

Večnamenske.

Na eni slovenskih spletnih strani so zapisali: Lestev ponuja obilo možnosti za zadovoljevanje najrazličnejših profesionalnih in zahtevnejših domačih potreb. Menda res, saj v naši prestolnici poteka mnogo del na cesti. In v istem dnevu lahko v centru Ljubljane opazujete spretnost plazečih se mojstrov takšnih in drugačnih lestev ... No, mojo pozornost so že pritegnili ;)


mankica

torek, 20. januar 2009

Ko sem ...



... in ko je prav fino sanjati v svojem svetu. Predvsem zdaj, ko so dnevi posvečeni predvsem zabavi ob knjigah ... za študij, kakopak! ... in ko bi vsaj za kakšen dan ali dva najraje odeletela v imeniten svet mnogoterih svetov. V Azijo na primer ;)

mankica

fotka posneta na razstavi Alana Hranitelja, septembra 2008