sobota, 24. januar 2009

Left Or Right.

Pogosto nas situacije v tem ali onem dnevu, morda pa celo večkrat na dan, pripeljejo do odločitev. Tiste, najbolj banalne so tedaj, ko se je treba odločiti o navidez nadvse nepomembnih stvareh. In smo postavljeni pred težke odločitve ... ko je treba izbrati najboljšo možno pot. Pa vendar, zakaj bi se omejevali? Včasih se mi takole zazdi, da svet ni postavljen samo levo ali desno, včasih se tista najbolj prava pot najde zgoraj. Ali pa nemara spodaj. Zgodi se celo, da je vmesna včasih še najboljša ...

In čeprav se mi včasih zazdi, da je bila moja odločitev napačna, ker če bi na bližnjem semoforju zapeljala levo, bi dobila parking, tako pa je na desni že vse zaparkirano, ali pa če bi šla v desno vrsto na blagajni trgovine, bi se zagotovo prebila do blagajne hitreje kot na levi ... včasih povsem napačne. A vedno naše. Pa ni važno, naj bodo leve ali desne.


fotka, posneta nekje na morju poleti z Nokio N73

In katero pot vi največkrat uberete? :) ... na levo ali desno?

mankica

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Levo je vedno boljše;-)

Manic poet pravi ...

Ah, jst pa ponavadi kar naravnost usekam ;) Veš kaj pravijo, ni pravih in napačnih odločitev, vse so naše.

mankica pravi ...

Hehe, Matilda, se strinjam. v 40%. ;) v 40% desno, v preostalih 20% pa naravnost. hihi.

Sukhan, dobrodošel/a na mojem blogu in vrni se še kdaj! ;) ja, se zelo strinjam in tudi pogosto pravim, da ni važno, kako smo se odločili, pa čeprav v nekem trenutku morda ne ravno najbolje, a kljub vsemu so to bile naše odločitve, ki pa so največ vredne.

Manic poet pravi ...

Hehe ... saj se poznava, samo nevem, zakaj mi je tale nick vrglo :) No ja, je že moralo biti tako ...

mankica pravi ...

Se poznava? :) Odkod pa? .. ker še vedno imaš ta nick ... :))