petek, 29. avgust 2008

Tu in tam.


Oh ja. Obljubila sem že zdavnaj... Da bom kmalu nekaj objavila. Pa se je vmes toliko stvari zgodilo. Poletje se bliža h koncu, zato so vsi organizatorji pohiteli in organizirali vse, kar je mogoče, zato je družabnih dogodkov te dni vsepovsod ogromno. Letam naokoli čez dan in zvečer. Pa Trnfest se končuje, ko je treba tu in tam it pozdraviti prijatelje, ki so se določili pospremiti festival k letošnjemu koncu. Pa Art Market, ki se bo dogajal le še do konca septembra... in vse ostalo, kar pride zraven v ta hiteči svet. :)

Dobre Vile in vse dogodivščine povezane z njimi se nahajajo na novem blogu! (ja, tudi to sem pripravila v tem času :)) Zato vsi, ki se boste želeli od časa do časa potopiti v pravljični svet, dobrodošli na: http://disecedobrevile.blogspot.com/ Mislim, da se Vile že veselijo novih obiskovalcev, novih sanjačev in vseh tistih, ki verjamete v vilinska bitja! ;) Aja, naj vas tudi jutri povabim, da se oglasite na Art Marketu in Čevljarskem mostu! Jaz že komaj čakam, da se vidimo!

Tako, tukaj je še ena fotkica, ki je hkrati uvod v novo serijo slik iz Londona, ki jo končujem te dni. Komaj že čakam, da vam jo pokažem! :)


Se slišimo. Kmalu!

mankica