sobota, 26. september 2009

Prisrčno vabljeni - še zadnjič letos na Art market 2009.


Poslednje dejanje Art Marketa 2009 se bo zgodilo danes! Sezona na Šuštarskem mostu se zaključuje. Do naslednjega maja 2010, ko se vrnemo z novimi idejami, pa le še povabilo: Se vidimo danes na najbolj sončnem, veselem, z zvezdnim prahom posutem in mavričnem mostu sredi Ljubljane! Prisrčno vabljeniiiii!!! ;)

Jaz bom tam od 9h do 16h!

Se vidimooooooo!!


Ahilna Lorinten! (krasno srečo po vilinsko)

mankica

torek, 22. september 2009

It's happy time.



Pretekli teden je bil verjetno eden mojih najsrečnejših v zadnjem letu. Ne samo da sem praznovala rojstni dan, za darilo sem si tako rekoč podarila diplomo z odliko, s katero sem zaključila svoj študij. In toliko stvari se je dogajalo, da enostavno ni bilo časa za nič drugega kot za sončne dneve. In najboljše prijatelje. In tiste male reči, ki osrečijo.
In raznobarvne svečke. In slastne torte. In slavje. In čin-čin! Šampanjec iz prekrasnih pikčastih roza kozarčkov. In vseh tistih prelepih pozornosti. In prekrasnih velikih rumenih sončnic. In čestitk, lepih želja in misli. In sreče, ki me (je) obdajala vse naokoli. Takšne stvari naravnost obožujem! In hvala vsem, ki me imate radi. In hvala vsem, da vas lahko imam rada!

V soboto sta me na ArtMarketu Ana in Mišo razveselila s polnim pekačem slastnih čokoladnih in bananinih muffinov ...

... in veliko steklenico šampanjca.

Toliko vrst tortic (in vse so bile zame!) že dolgo nisem jedla. :)

Prijatelji pa so mi pričarali zares magično vzdušje ...


mankica*