nedelja, 3. februar 2008

Rolex for breakfast, fish for dinner...

Olyotya! (kako si v ugandščini :))

Na hitro se javljam, ker...ker smo šele pred kakšne pol ure prišli v hostel...smo bili celi dan okoli. po glavnem mestu, ap za zajtrk jedli rolex...no, ne ure, tiste, taprestižne, ampak jajca, zavita v čapati z zeljem, mangom in paradižnikom. plus masala chai. njamiii!!! noro dobro! mesto pa tako ali tako noro noro noro v glavnem. več napišem kmalu...in pošljem kakšno fotko ;) ker me že podijo z interneta, ker zapirajo recepcijo, zato se kmalu javim.

Aja še to. Omembe vredno! Jedla sem ribo za večerjo. Ja, kdo bi si mislil :) no, za tiste, ki ne veste... nisem prevelika ljubiteljica (no, sploh jih ne maram v bistvu) rib, ampak tale je bila izvrstna pa še take velike kosti je imela, da jih ni bilo problema ven pobrati (ja, ja, mislim, da je bil to vedno največji problem, zakaj nočem jesti ribic...)

Jutri na poti do jezera, kejr bomo preočili v šotorih na jezeru in baje da nas čakajo dogodivščine ... -med drugim: baje da ponoči ne smeš preveč okoli hodit, ker te lahko pred šotorom pozdravi kakšen nilski konj... no ja :) bomo vidli, kaj bo. hehe.

Z mano je vse okej. tukaj je super duper mega špon ;)

Se slišimo kmalu!


Do takrat pa, lahko noč Kabala, dober večer Slovenija!

mankica

2 komentarja:

Žiga Gričnik pravi ...

Dej objavi kakšne fotke, ziher maš zanimive

mankica pravi ...

evo žiga, končno mi je uspelo priti do interneta in uploadati fotkice... tukaj pač internet je pa ga ni, pa spet je... :) potem spet zmanjka elektrike, pa vode, pa spet je... hehe. no, v glavnem, končno sem uspela prilepit nekaj fotkic na blog. :) juhu.