ponedeljek, 21. januar 2008

Do you feel like shopping?





mankica

11 komentarjev:

Alenka Čož pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Alenka Čož pravi ...

huda fotka in odličen naslov...

men shoppingiranje ze tko al tko ne disi kej prevec... ce bi mi, bi pa verjetn za trenutek opustila vozicek in sla ustvarjat kej bolj kreativnega... morda tudi med samim shoppingom... osvajanje novih razseznosti :)

Iva pravi ...

ahahahaHAHAHAHAHaha. hudo. ej, k bova šle midve na šoping, bo pa dan, a? :D

mankica pravi ...

;pp hihihi. jep!! :)))

Žiga Gričnik pravi ...

Jao ženske, vidite en voziček pa takoj gremo v shopping a?:P

Drugače pa odštekana fotka!

mankica pravi ...

Ja, a tebe voziček na kej drugega spominja? ;) hehe..

Thx.

Žiga Gričnik pravi ...

Ja ok to je res, sam je razlika, lej - moški gremo v trgovino, kupimo kar rabmo pa gremo ven. Ženske pa kr hodte po trgovini pa mal gledate to pa ono, pa drugo... Če grete pa nakupovat oblačila al pa v kakšno kozmetično trgovino pa tak raj ne bom izgublju besed:)Takrat mate pa tak cel road trip po celem nakupovalnem centru:)))

Brez zamere, mal se morm šalit na račun žensk:)

mankica pravi ...

Hehe, Žiga, kaj pa, ko delamo družbo punce vam fantom, ko greste v kakšno športno trgovino in ko jadrate med najnovejšimi izdelki pa mogoče - da ne omenjam kakšne tehnične trgovine... uff, takrat bi lahko rekli, da se dogaja veliki pok ;)) kaj pa kakšna foto trgovina? :pp

No, no, sej tut jst rada zavijem v kakšno športno, tehnično al pa foto trgovino, ampak tam ne delam road tripov ;)) sicer pa... takšne in drugačne punce (pa tudi fantje) z različnimi nakupovalnimi navadami - mene bolj iz kakšne azijske tržnice ali pa bazarja ne dobiš ure in ure ;)

hihi..

Anonimni pravi ...

:)

Žiga Gričnik pravi ...

E vidiš to si me pa dobila - iz foto trgovine al pa kakšne tehnične me pa včasih res ne spraviš ven cel dan. Odvisno koliko ponujajo:)

Ja ja bazarji so pa tak razred zase - meni so sicer bolj všeč zaradi foto motivov kot pa zaradi kupovanja, vendar ti tam v nobenem primeru ni dolgčas

mankica pravi ...

;))

bazarji pa... se strinjam, ja. :)