sobota, 23. februar 2008

Their Playground is Their Life.

Them. On the red dusty road. Day after day. Their street life. No future. No past. Their smiles. Their destiny. Their dreams. Their Playground. Their story.








To reach their Dreams ...



Mankica

7 komentarjev:

Iva pravi ...

ej a si bla v afriki? :D jebemti obozujem tale tvoj makro objektiv!

mankica pravi ...

ma ja, ej, morš it tja enkrat! ;) tok so fajn ljudje!!

ja ja 10-20 je kul, čeprav zna bit včasih totalno nehvaležen pri slikanju ljudi..heh. sicer pa, ja ja, se ga kr (v bistvu full) splača met :))

Žiga Gričnik pravi ...

Me nekaj dni ni v Slo pa že maš poln novih fotk! Lepo lepo :) Ja ti otroci so vedno za fotkanje, vedno razpoloženi in vedno tako simpatični. Bom v kratkem tudi sam posvetil eno celo objavo tem malčkom

uros pravi ...

tole je pa res fajn. lepe barve. si pa več zdoma kot doma... greš poleti zraven v rus-mon-kitajsko :)
?

mankica pravi ...

hehe, ja tale rusija-mogolija-kitajska me že nekaj časa res full mika, še posebej, ker me je kitajska enkrat že totalno navdušila! mongolija pa je baje tudi totalno nora. hvala za povabilo, ampak jeseni se mi obeta še ena pot, tak da verjetno poleti ne bo financ še za tole :) hehe.

Anonimni pravi ...

KAKO lepe fotke! Sirokokotci rules... all the way! Pa fotke iz Eyes in The Windows tudi. Taki pogledi na Afriko se mene navdusijo. Mmm. ;)

mankica pravi ...

duhec, hvala :) jup jup, se strinjam, širokokotci so ZAKON :) (čeprav včasih mal razpotegnejo kaj ... hehe. ampak sej ni panike, takrat ko je pač še sprejemljivo. hihi :))
afrika pa - jep, navdušujoča in krasna ... priporočam! ;)

thx za komentar in se vidimo še kdaj na blogu :)