petek, 2. januar 2009

Top Ten New Year's Pledges?


V bistvu nikoli nisem bila prav velik pristaš novoletnih zaobljub ... ne, tudi letos nisem naredila seznama, kaj vse moram v letu, ki se je šele začelo, narediti. Ker vedno, ko sem imela prav posebne načrte, se je izkazalo, da se niso izšli povsem tako, kot sem si želela ... no, prav zato sem se v tem času že naučila, da je najboljše pustiti, da se vse odvija povsem naravno in brez nekih pretiranih in wanna-be-nujnih obveznosti.

Vse bolj se držim azijske prakse, da se bo vse že nekako razpletlo tako, kot je treba in da itak bo vse okej... no, v to tudi vse bolj verjamem. Hja, okvirno pa bo leto verjetno tako ali tako teklo po nekih ustaljenih tirnicah, ki jih bodo tu in tam presekale kakšne nepričakovane prigode, poti na druge konce sveta, takšne in drugačne zadeve ...
Ja, zadnje čase se pogosto zalotim, da govorim, da najboljše, da pustimo, da čas prinese svoje ... no, pa naj bo zdaj še črno na belem (no, belo na črnem ozadju :
)), tako bo res še najboljše. Pa bomo vidli, kako se bo odvilo naprej.

Sicer pa ... že nekaj časa nosim te tri zapestnice. Zato, ker si danes lahko to, jutri že drugo. Pa še vedno boš ti, edinstven in povsem unikaten. Zato, kaj hočeš biti danes? CREATIVE, BETTER in LOVED? Hm ... ne nujno v tem vrstnem redu in ne nujno, da to hočem biti danes ali letos. Hočem biti vse to še bolj, pa še kaj zraven ... :)


mankica

2 komentarja:

Alja Skrt pravi ...

a so zapestnice iz kokoške?odlične so,skor tako kot tvoje fotografije.
lp

mankica pravi ...

Hej Alja, ja, tole so zapestnice wanna be societyja, ki jih imajo tudi v kokoški. Hvala za pohvale in lepe besede! :)
Aja, dobrodošla na mojem blogu. Pridi se še kdaj! ;)