četrtek, 18. december 2008

Kaj me osreči ...


Sprehod skozi Ljubljano, obsijano z lučkami. Ko lahko izbiram med raznobarvnimi klobuki, toplimi nogavičkami, pa vsemi tistimi malimi kičastimi rečmi, ki polepšajo moj dan ... Krasna je ta moja Ljubljana!mankica

8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Jaaaaaaaaaaaaaaa.

Pa naj še sneži in ne dežuje, potem je pa to že skorajda sanjsko. =)

Lepa Ljubljana.

Anonimni pravi ...

Lepo. Letos se nism bil, upam, da mi ne utece. Morm se sprobat, kot recete vi, kuhan vin. :D
A je za kej?

Iva pravi ...

lublana julija, avgusta in decembra - najboljši mest na svetu. pa sva vidle že dost sveta, ne? ;)

AndrejPotrč - Every Wednesday Photogrphy pravi ...

Mesto lučk obiščem v soboto. Upam da ne bo dežja, ki traja že.....predolgo

mankica pravi ...

@Mju, se strinjam, ja!!! :))) jst že tooooook čakam na sneg pa ga kar ni in ni od nikoder ... jajajajajaj.
@duhec, kuhan vin ... folk se full pritožuje, kao da je full slab in da je tok sladek. no, meni je okej :) pa tudi sladko imam rada, tako da ... aja, edino cene so vsako leto višje. kaj pa vem, tole pa recesija... :)
@iva, jup, se strinjam. popolnoma!! ;)
@andro, glede na napoved naj ne bi bilo dežja. celo sonce napovedujejo! čeprav vremenkotom ne zaupam (več) preveč ... v Ljubljani je tako ali tako ponavadi dež ali pa megla .... :)

Žiga Gričnik pravi ...

Ok Ljubljana vse lepo in prav - lepo okrašena, dosti ljudi, ki pijejo in jedo na štantih... Sam so pa določene stvari, ki pa se mi zdi, da ne pašejo v glavno mesto Slovenije. Če bi bilo malo več slovenskega duha po moje ne bi bilo nič narobe. (Včeraj zvečer sem se malo sprehodil po Lj ulicah in bil nad nekaterimi stvarmi malo negativno presenečen)

mankica pravi ...

Ja, Žiga, predvsem pijejo :) na hektolitre dragega kuhanega vina ... si slučajno naletel na trubače sredi Prešernovega trga ali je bilo kaj še bolj bizarnega? :)

Žiga Gričnik pravi ...

Ja te trubače mislim in ves folk, ki je neizmerno užival v njihovi glasbi, seveda pa so med sabo komunicirali v vseh drugih jezikih, kot pa v slovenščini...
Drugače pa nej pijejo, to me ne moti tak :)