sreda, 20. januar 2010

Smile and the World will smile with you!


"Everyone smiles in the same language." ~Author Unknown
























... koliko ljudi še ceni nasmeh in koliko iskrenih nasmehov dandanes je še sploh mogoče dobiti, sem razmišljala danes, ko sem se vozila domov s tiskovke posebne vrste. Zahvaljujoč moji službi sem bila danes deležna mnogo radosti, mnogo iskrenega nasmeha in veliko dobre volje. Skozi Ljubljano sem se na posebni tiskovni konferenci namreč vozila s klovni zdravniki. To so tisti možičlji, ki naokoli skačejo z rdečimi noski, velikimi odprtimi srci in iskrivim nasmehom na obrazih. In ko jih spoznaš v živo, se njihovega smeha povsem nalezeš, s svojo otroškostjo in radostjo pa te povsme prevzamejo. In prav je, da si danes zaslužijo omembo tudi tukaj, na blogu, kjer iščemo sanje. In Rdeči noski - klovni zdravniki si zalužijo vse spoštovanje, saj uporabljajo edinstveno metodo, s katero lahko ljudem, ki jih je prizadela huda bolezen ali poškodba, prinašajo zaupanje in življenjski pogum. Otroke opogumljajo in jim s svojim smehom vračajo upanje.



In veste kaj? Z rdečim noskom na nosu je svet v trenutku videti prijazen in lep, nasmeh pa je nekaj najbolj imenitnega, kar se ti lahko vsak dan zgodi. Preverjeno! ;) Zato, le še - nasmehni se! in svet se bo smejal s teboj! ;-)



"Wear a smile - one size fits all." ~Author Unknown

mankica

p.s.: This is a post about great people, Clown Doctors who dose sick children with fun and laughter. In Slovenia there are 12 Clown Doctors called Rdeči noski (Red noses) and they are helping people in different Slovenian hospitals.

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

lepo

mankica pravi ...

kristjan, živjo! Hvala :))