četrtek, 31. maj 2012

Odprtje pohodne razstave / The Walk-on Exhibition Opening.



Prva pohodna razstava pri nas, po kateri se lahko sprehodite, plešete, skačete ali počnete karkoli drugega, obiskovalca popelje na sprehod skozi raziskovanje fotografskih podob, ki so razstavljene na podu stopnišča Kina Šiška. Tvoj pogled skušam usmeriti na tla vseh 25 stopnic, po fotografijah pa je mogoče hoditi in se sprehajati med različnimi prostori in si ustvarjato zgodbo za zgodbo. Nekaj korakov z odprtja je v svoj objektiv ujel odličen fotograf in moj prijatelj David Lotrič.

Iz srca se zahvaljujem vsem in vsakemu posebej za obisk na odprtju moje samostojne pohodne fotografske razstave Ni vse zgoraj, kar je spodaj. Bil je čudovit večer.

Hvala enkratnemu STA Ljubljana za sponzorstvo, hvala CoFestival, Kino Šiška in Fotoformat za podporo!

POSEBNO OBVESTILO: Razstava je podaljšana! Vsi, ki ste v soboto odprtje zamudili, se po razstavi lahko sprehodite do 17. JUNIJA, ko bodo fotografske podobe na ogled.  













First walk-on (walkable) photo exhibition in Slovenia was successfully opened on Saturday evening. I'm proud to present my work on the staircase of Kino Šiška Centre for Urban Culture in capital Ljubljana. People who are invited to take a walk on the exhibition stairs, are trying to catch the moments i'm trying to present through my photo lens.

You are kindly invited to dance, walk, jump and do whatever you want on the "Not everything that is below is above" staircase!

Thanks to brilliant photographer David Lotrič for great photos, made at the exhibition opening.

Main sponsor of the exhibition: Student Travel Agency - STA Ljubljana
Supported by: Kino Šiška in collaboration with CoFestival and Fotoformat.


mankica

3 komentarji:

Klemen pravi ...

Mankica, čestitke, mi je všeč izvedba! Kam si dala pa badge delat?

Urška pravi ...

Odlična ideja, še boljša izvedba in seveda super fotke. Čestitke, pa še naprej tako ustvarjalno!

mankica pravi ...

@Klemen, hvala :) značke mi je delal en kolega. Če rabiš njegov kontakt, mi pošlji prosim mejl.

@Urška, hvala. Nekaj novega in neobičajnega :)