sreda, 23. maj 2012

Ni vse zgoraj, kar je spodaj.


V soboto odpiram fotografsko razstavo, na katero sem zelo ponosna. Ni vse zgoraj, kar je spodaj bo nekaj res posebnega. Po razstavi se boste obiskovalci lahko srehodili. In to dobesedno! :) S svojimi fotografijami, posnetimi na različnih koncih sveta (saj se še spomnite tiste objave na mojem blogu?), bom vse obiskovalce skušala popeljati na sprehod skozi raziskovanje fotografskih podob, ki bodo razstavljene na podu stopnišča Kina Šiška. Pogled bom skušala usmeriti na tla vseh 25 stopnic. Po fotografijah se bo tako mogoče hoditi in se sprehajati med različnimi prostori in si ustvarjato zgodbo za zgodbo.

Pridi naokoli v soboto, 26. maja 2012, ob 20.30, ko odpiramo Cofestival in mojo razstavo. Pričakujem te v Centru urbane kulture Kino Šiška! Če v soboto res nimaš časa, da nazdravimo, pridi v Šiško enkrat do 8. junija, ko bodo fotografije na ogled.

Saj prideš, kajne?

Se vidimo,
Mankica

3 komentarji:

Tamaras Blend pravi ...

Zveni super, čestitke! Pridem pogledat, če ne otvoritve, pa razstavo kasneje.

TinaMalina_ pravi ...

čestitam Mankica! Upam, da razstava uspe, se bom skušala tudi sama oglasiti&si ogledati...
lp, Tia

mankica pravi ...

@Tamara, prisrčno vabljena že v soboto! Če ne bom uspela priti takrat pa katerikoli dan do 8. junija! Vesela bom tvojega sprehoda po razstavi :)

@Tia, hvala :) Vesela te bom, pridi naokoli! Se vidimo!